Σχετικά

Ο σκοπός μας είναι να επιτύχουμε το καλύτερο πρόγραμμα και τεχνική υποστήριξη σε ραδιοφωνικούς σταθμούς που χρειάζονται αυτοματοποίηση λογισμικού.

 

Απευθυνόμαστε σε μικρές και μεσαίες αγορές που χρειάζονται ένα σταθερό σύστημα με πολλές δυνατότητες και σε χαμηλό κόστος..Η εταιρεία JAZLER Software δημιουργήθηκε το 1992.

Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα του ραδιοφωνικού αυτοματισμού Jazler είναι ότιείναι προγραμματισμένο από ανθρώπους που γνωρίζουν πως λειτουργούν ένας ραδιοφωνικός σταθμός και ένας ραδιοφωνικός παραγωγός.


Οι σταθμοί που διαχειρίζεται η Jazler Software είναι παράλληλα δοκιμαστές BETA. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε λιγότερους ιούς και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Ο στόχος μας είναι να σας δώσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μετά την πώληση και όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι με τα προιόντα μας. Οι τηλεφωνικές γραμμές και το e-mail είναι πάντα στη διάθεση όποιου έχει νέες ιδέες ή προτάσεις.

 

Η Jazler Software είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες λογισμικών ραδιοφωνικού αυτοματισμού σε Ελλάδα και Κύπρο με χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς να εμπιστεύονται το Jazler για το καθημερινό τους πρόγραμμα. Καθοδηγούμενοι από τις ανάγκες των πελατών μας, τα προιόντα μας ικανοποιούν κάθε επαγγελματία και συγχρονίζονται με όλες τις τελευταίες αλλαγές της τεχνολογίας.

 

Προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες και πιο αποδοτικές λύσεις ώστε οι πελάτες να μπορούν να μας εμπιστευτούν και να γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν σε εμάς. Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για την εταιρεία μας. Με αυτό γνωρίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε μεγάλη επιτυχία στη διεθνή αγορά.

 

Ομάδα προγραμματισμού:
Αρχιτέκτονας Λογισμικού: Χρήστος Βαλασσέλλης

 

Επικεφαλής Τεχνικής υποστήριξης
Νίκος Γιασσάκης

 

Ομάδα υποστήριξης

Στέλλα Λιακατέλλη
Νίκος Μυλωνάς
Θοδωρής Χατζημήτρος

 

Εσωτερική Ομάδα ελέγχου:
Γιώργος Αναστασίου
Δημήτρης Βλαχάκης
Helton Minardi
Cleiton Araujo

 

Προγραμματισμός Internet
Κώστας Τζίλας