Γιατί να μας επιλέξετε?

24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη
Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα βήματα του Jazler! Δε σας ξεχνάμε ποτέ μετά την πώληση! Οι εκπρόσωποί μας είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα ή ερώτηση 24/7. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε να αξιοποιήσετε την εφαρμογή στο βέλτιστο.

 

Αυτόματη εγκατάσταση & προσαρμογή
μέσα σε λίγα λεπτά στο υπολογιστή σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα και να περιμένετε ένα ή δύο λεπτά. Το Jazler θα εγκατασταθεί με τις βέλτιστες ρυθμίσεις για το σύστημά σας.

 

Συχνές αναβαθμίσεις!
Μπορείτε να κατεβάζετε τις αναβαθμίσεις του JazlerRadio συχνά. Οι εγεγγραμμένοι χρήστες μπορούν να λάβουν τις αναβαθμίσεις δωρεάν. Οι νέες αναβαθμίσεις έχουν διορθώσεις σφαλμάτων και νέα χαρακτηριστικά. Αντίθετα με άλλα προγράμματα, κάθε νέα αναβάθμιση χρειάζεται λιγότερους πόρους λόγω των νέων τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε στη νέα κατασκευή του JazlerRadio.

 

Ασταμάτητη 24ωρη λειτουργία !
Οι τελευταίες μας δοκιμές ομαλής λειτουργίας έδειξαν ότι λειτουργεί ασταμάτητα για 130 ημέρες σε σύστημα P4/RAM512MB/XP. Η δοκιμή, ωστόσο, διεκόπει εξαιτίας μιας ατυχούς διακοπής ρεύματος. Όλοι μας οι πελάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι με το Jazler, γιατί γνωρίζουν ότι είναι ένα πλήρως αυτόνομο σύστημα. Το Jazler μπορεί να παίζει ασταμάτητα για πολλές μέρες αν το σύστημά σας είναι σωστά ρυθμισμένο.

Εύκολο & Φιλικό
Η οθόνη - studio είναι σχεδιασμένη για εύκολη χρήση και μπορεί να μαθευτεί πολύ γρήγορα. Έχει μεγάλα κουμπιά για δύο λόγους:
1) Για να μην γίνονται λάθη και
2) Για εύκολη πρόσβαση αν έχετε οθόνη αφής.

 

Ελάχιστες απαιτήσεις
Το μικρότερο Jazler που δοκιμάστηκε ήταν ένα P4/RAM512MB/XP. Ωστόσο, για επαγγελματική χρήση προτείνουμε ένα 3GHz Μηχάνημα με 2GB ram και σκληρό δίσκο τουλάχιστον 500GB και εσωτερική κάρτα ήχου.

Λειτουργεί με XP, VISTA, 7,8.