Κατεβάστε Δοκιμαστικές εκδόσεις
Αν είστε πελάτης και θέλετε να κατεβάσετε το τελευταίο καταχωρημένο πρόγραμμα, παρακαλώ συνδεθείτε.

Jazler RadioStar 2 Demo    

Έκδοση 2.7.x - Windows XP, Vista, 7, 8, Server 2003, Server 2008 (Demo Edition). Δεν προτείνουμε τη χρήση εξώτερικης κάρτας ήχου.

Η νέα γενιά του Jazler. Πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά. Κατεβάστε ένα demo 2 ωρών του Jazler Radio Star II και δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά με ενσωματωμένο demo αρχείων ήχου για να δείτε από τα πρώτα δευτερόλεπτα πως αποδίδει ο Jazler.

Demo έκδοση του Jazler Radio Star 2 για 2 ώρες. Μετά το πρόγραμμα θα κλείσει και θα πρέπει να το επανεκκινήσετε χειροκίνητα. Κάποιες βασικές λειτουργίες δεν συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτή την έκδοση.

Το πρόγραμμα επίσης συμπεριλαμβάνει ήδη φορτωμένα αρχεία ήχου (τραγούδια, jingles, διαφημίσεις) ώστε να μπορείτε να δείτε από τα πρώτα λεπτά λειτουργίας του, πως αποδίδει. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε τα δικά σας τραγούδια ή να αλλάξετε τα προγραμματισμένα αρχεία των ήδη φορτωμένων διαφημίσεων και jingles.

 

Σημειώση: Σας συνιστούμε να τερματίσετε το User Account Control στα Windows Vista και 7 για να αποφύγετε παράξενη συμπεριφορά του υπολογιστή ή να τρέχετε πάντα το πρόγραμμα με δικαίωμα του διαχειριστή.

 


Παραγγελία
Λήψη
     
Jazler VideoStar 2 Demo    

Έκδοση 2.0.x - Windows Vista, 7, 8, 10, Server 2003, Server 2008.

Η νέα γενιά του αυτοματισμού βίντεο της Jazler Software είναι εδώ. Πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά. Κατεβάστε ένα demo 2 ωρών του Jazler VideoStar II και δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά.

Demo έκδοση του Jazler VideoStar 2 για 2 ώρες. Μετά το πρόγραμμα θα κλείσει και θα πρέπει να το επανεκκινήσετε χειροκίνητα. Κάποιες βασικές λειτουργίες δεν συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτή την έκδοση.

  • Περιορισμένη λειτουργικότητα στην επεξεργασία των playlists (Απενεργοποιημένες δυνατοτήτες εισχώρησης και αντικατάστασης)
  • Περιορισμένη λειτουργικότητα στον προγραμματισμό των διαφημίσεων (Ο ημερήσιος προγραμματισμός είναι απενεργοποιημένος)
  • Περιορισμένη λειτουργικότητα στον προγραμματισμό των ρολογιών (Απενεργοποιημένες δυνατοτήτες εισχώρησης και αντικατάστασης)
  • Εμφάνιση λογότυπου VS2 σε υδατογράφημα στην έξοδο
  • Τυχαία μικρά "bugs" τα οποία δεν περιλαμβλανοντια στην βασική έκδοση

Το πρόγραμμα επίσης συμπεριλαμβάνει ήδη φορτωμένα γραφικά όπως λότυπο σταθμού, σουπερ και crawler και σήματα καταλληλότητας ενορμονισμένα με την Ελληνική νομοθεσία. Για να να ανοιξεί με τα ελληνικά σήματα, επιλέξτε τα Ελληνικά ως γλώσσα την πρώτη φορά και μετά κάνετε reset την βάση δεδομένων.

Όλα τα γραφικά μπορείτε να τα διαχειριστείτε και να τα τροποποιήσετε μέσω της ενσωματωμένης γεννήτριας χαρακτήρων (τιτλέζα) του VideoStar


Σημειώση: Σας συνιστούμε να τερματίσετε το User Account Control στα Windows για να αποφύγετε παράξενη συμπεριφορά του υπολογιστή ή να τρέχετε πάντα το πρόγραμμα με δικαίωμα του διαχειριστή.

 


Παραγγελία
Λήψη
     
     
Jazler SpyCorder 2 demo  

Έκδοση 2.0.5 - Αγγλικά

Στη demo έκδοση υπάρχουν περιορισμοί. Λειτουργεί μόνο για δυο (2) ώρες και κωδικοποιεί/καταγράφει μόνο μέχρι 92kbps(κανονική έκδοση 320kbps). Διαθέτει μόνο ένα (1) κωδικοποιητή μετάδοσης (η πλήρης έκδοση έχει 5). Απαιτείται Microsoft .Νet framework 4.0, Windows XP ή νεότερη έκδοση.

Παραγγελία Λήψη
     
jazlerShow2 demo  

Έκδοση 2.0.5 - Αγγλικά

Στη demo έκδοση υπάρχουν περιορισμοί. Εχει ενσωματωμένα δοκιμαστικά αρχεία ήχου.Απαιτείται Microsoft .Νet framework 4.0, Windows XP ή νεότερη έκδοση.

Παραγγελία Λήψη
     

Aladdin HASP Κλειδιά Πρόσφατα προγράμματα οδήγησης συσκευών

   
Αυτό το link σας οδηγεί στο κατέβασμα του τελευταίου προγράμματος του κλειδιού Hasp που χρησιμοποιεί ο Jazler από το Aladdin.
Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε κάποιο πρόβλημα πατήστε εδώ.
  Λήψη
Jazler Simplepack Password Remover
Για να διαγράψετε βάσεις δεδομένων & να διορθώσετε προβλήματα.
   
Αποσυμπιέστε και τρέξτε αυτό το χρήσιμο πρόγραμμα. Πατώντας το πλήκτρο CLEAR έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε τον κωδικό σε περίπτωση που τον έχετε ξεχάσει. Το βοηθητικό αυτό πρόγραμμα δεν χρειάζεται να αντιγραφεί στο φάκελο του Jazler.
Το εργαλείο διαγραφής δεν χρειάζεται να αντιγραφεί στο φάκελο του Jazler.
  Λήψη

 


!ΠΡΟΣΟΧΗ

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ CRACKS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ JAZLER. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΙΜΠΤΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.